Το Δημοβούλιο Πολιτών στηρίζει την πρωτοβουλία του Culture Action Europe.

ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ,
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ,
ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ www.wearemore.eu ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ!

 

Τον Νοέμβριο του 2012, οι εθνικοί ηγέτες όλων των κρατών μελών της ΕΕ απέτυχαν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με τον επόμενο προϋπολογισμό της ΕΕ (2014-2020) σε έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Αυτή την Πέμπτη και Παρασκευή, 7 και 8 του Φεβρουαρίου, οι ηγέτες μας θα συναντηθούν για ακόμη μια φορά στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν για τον υπό εκκρεμότητα προϋπολογισμό.

Σε σχέση με τη σύνοδο κορυφής του Νοεμβρίου, πάνω από 6.000 επιστολές εστάλησαν σε εθνικούς ηγέτες μέσω της ιστοσελίδας της εκστρατείας Culture Action Europe.

Η Σύνοδος Κορυφής αυτής της εβδομάδας θα είναι η τελευταία ευκαιρία ούτως ώστε οι εθνικοί μας ηγέτες να οριστικοποιήσουν και να υιοθετήσουν εγκαίρως έναν προϋπολογισμό για την έναρξή του τον Ιανουάριο του 2014. Οι αποφάσεις τους θα επηρεάσουν το κοινό μας μέλλον και είναι καιρός να στείλουμε ένα επείγον μήνυμα προς αυτούς. Ας ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους Ευρωπαίους πολίτες. Επισκεφτείτε το www.wearemore.eu και αποστείλετε μήνυμα-ψήφο σε όποιον Ευρωπαίο ηγέτη επιθυμείτε, ενθαρρύνοντας τους φίλους και συναδέλφους σας να κάνουν το ίδιο.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

Το Δημοβούλιο Πολιτών στηρίζει την πρωτοβουλία του Culture Action Europe και σας παροτρύνει να ψηφίσετε και εσείς και να στείλετε μήνυμα-ψήφο σε όποιον Ευρωπαίο ηγέτη επιθυμείτε!

Γραφεία Δημοβουλιου Πολιτών, Ιπποκράτους 125, 11 472, Αθήνα
www.dimovoulio.gr
e-mail: info@dimovoulio.gr
facebook: http://www.facebook.com/DemoboulioPoliton
κα Ειρήνη Γαβαλά, τηλ.: 6984 688800, e-mail: ir.gavala@dimovoulio.gr
kκα Ιωάννα Σκόνδρα, τηλ.: 6972 163959, e-mail: i.skondra@dimovoulio.gr