Εκδηλώσεις Άμεσης Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο 2014 στο «Money Show»!

moneyshow-athens-2014

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014
Αίθουσα: ΘΑΛΕΙΑ 2
Ώρα: 20:00-22:00

Φορέας : Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας

Θέμα: «Αναζητώντας τη μελλοντική Ελλάδα: Σ.Ε.Δ.οκρατία-το κράτος των Σύγχρονων Εκκλησιών του Δήμου»

Περιεχόμενο: Παρουσίαση και διαβούλευση στις ιδέες του ομότιτλου βιβλίου του Συντονιστή του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, δικηγόρου Γ. Λ. Κόκκα.

Τεκμηρίωση:
www.dimopolis.gr

 

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014
Αίθουσα :ΘΑΛΕΙΑ 1
Ώρα 12:00-14:00

Φορέας: Δημοβούλιο Πολιτών

Θέμα: «Πώς μπορεί το Δημοβούλιο Πολτών να καθιερωθεί ως θεσμός στο νέο ή στο αναθεωρημένο Σύνταγμα της Ελλάδας;»

Περιεχόμενο: Μετά από τρία χρόνια συνεχούς παραγωγικής λειτουργίας του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ διαβουλευόμαστε για τις δυνατότητες επίσημης θεσμοθέτησής του.

Τεκμηρίωση:
www.dimovoulio.gr

 

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
Αίθουσα: ΕΡΑΤΩ – Β
Ώρα:20:00-22:00

Φορέας: Συσπείρωση για Δημοκρατία και Σεισάχθεια

Θέμα: «Κοινά ζητούμενα για να ενώσουμε δημιουργικά τους Έλληνες»

Περιεχόμενο: Οι δυνατότητες που αναδείχτηκαν από τις εκδηλώσεις των Κλεισθενείων στη Θεσσαλονίκη (Γ΄- 2011 και ΣΤ΄- 2014) για κοινά πατριωτικά και δημοκρατικά ζητούμενα προς αποκεντρωμένη περιφερειακή ανάπτυξη της Ελλάδας.

Τεκμηρίωση:
www.s120s.gr

Παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Καρακώστα «Το δέον Σύνταγμα-Πολίτευμα της Ελλάδας»

karakostas-plus-book

Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του γνωστού συγγραφέα-ποιητή και πρώην βουλευτή Ιωάννη Καρακώστα «Το δέον Σύνταγμα-Πολίτευμα της Ελλάδας», την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6 μμ στην αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών στην οδό Ακαδημίας και Γενναδίου 8 – Αθήνα, 7ος όροφος βλέπε χάρτη.

Παρουσιαστές οι καθηγητές πανεπιστημίου: Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής εργατικού δικαίου, βουλευτής, δικηγόρος. Φίλιππος Νικολόπουλος, καθηγητής κοινωνιολογίας στο UINDY ATHENS (Κολλέγιο Ινδιανάπολης Αθηνών), δικηγόρος, ποιητής. Συντονιστής Κώστας Καρούσος, πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων λογοτεχνών.

Η εκδήλωση αυτή είναι υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας και το βιβλίο αυτό αναφέρεται στις παραδόσεις του συγγραφέα ως Υπεύθυνου Σπουδών του Σχολείου Άμεσης Δημοκρατίας και παρουσιάζεται στην ετήσια επέτειο από την έναρξη της λειτουργίας του με διοργανωτική ευθύνη του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες, δήθεν αντιπροσώπους μας;

Του Γιώργου Λ. Κόκκα, δικηγόρου
και εκπροσώπου του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας
(
www.dimopolis.gr )

Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας συνεργάστηκε στις τελευταίες Ευρωεκλογές στα πλαίσια του συνασπισμού κομμάτων «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Ε.Α.Μ.» (απαρτίζονταν επιπλέον και από τα κόμματα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», «Άρμα Πολιτών» και «Πυρίκαυστος Ελλάδα») με την συμμετοχή του υπογράφοντος στο κοινό ευρωψηφοδέλτιο. Η σύμπραξη κατόρθωσε με τις προσπάθειες και το πολιτικό κύρος όλων μας να εκλέξει ευρωβουλευτή τον Νότη Μαριά, ο οποίος αιφνιδίως μετεκλογικά ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το οποίο συμμετείχε. Όμως ο Ευρωβουλευτής μας, όχι μόνο δεν προσήλθε στο Συνέδριό τους για να εκφράσει δημοκρατικά τις όποιες απόψεις του στον κόσμο που συνέβαλε στην εκλογή του, αλλά ούτε και προσπάθησε να συζητήσει κατ’ ελάχιστο με τις υπόλοιπες τρεις πολιτικές κινήσεις που συνέπραξαν στην εκλογή του.

Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας απέστειλε πριν από το Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιστολή που τον καλούσε να αποδεχτεί την συγκρότηση ενός κοινού οργάνου αμεσοδημοκρατικής διαχείρισης τις πολιτικής έκφρασης του ΕΑΜ, όπως εμφανίστηκε στις ευρωεκλογές. Και τούτο γιατί το κίνημά μας αποδέχεται, πέραν των συνεχών δικών μας αντιδράσεων, που εκφράσαμε και γραπτά (κατά Προτροπή του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και πρ. Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Παν. Σγουρίδη στον ίδιο και στον κ. Π. Καμμένο) και διάφορες αιτιάσεις του Νότη Μαριά για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων προεκλογικά.

Η δημοκρατική μας αντίληψη θεωρεί λογικό, σκόπιμο και μεγαλύτερης αξίας και κύρους να καθορίζονται από κοινού οι πολιτικές που θα ακολουθούσε ο ευρωβουλευτής μας. Αντιθέτως ο Ν.Μ. εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετεκλογικά ως εκπρόσωπος της οργάνωσης «Αντιμνημονιακοί ¨Έλληνες» και δεν απάντησε αν δέχεται να ενεργεί με βάση την κοινή βούληση των τεσσάρων (ή και πέντε αν δεχτούμε και την οργάνωση «Αντιμνημονιακοί Πολίτες») πολιτικών κινήσεων που από κοινού αντιπροσωπεύει.

Αυτή η μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν στοιχειώδη ζητήματα αντιπροσώπευσης του κοινού ευρωψηφοδελτίου από τον κύριο Μαριά, χάθηκε δυστυχώς στο δεύτερο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (22-23/11/2014). Γιατί;

  • αφενός, διότι ο ίδιος ο κ. Μαριάς δεν προσήλθε, όπως θα ήταν αναγκαίο στο Συνέδριο (κοινώς έγραψε στα παλαιότερα υποδήματά του το σώμα του κυριότερου πολιτικού σχήματος του οποίου υπήρξε και κυβερνητικός εκπρόσωπος στη Βουλή μέχρι τις ευρωεκλογές)
  • αφ ετέρου, διότι ο κ. Πάνος Καμμένος αρνήθηκε αδικαιολόγητα, με προφανή φόβο, να δώσει τον λόγο στον υπογράφοντα, ακόμη και για έναν απλό χαιρετισμό, παρά το ότι του ζητήθηκε δημόσια, ενώ υποτίθεται ότι προσκαλούσε όλα τα κινήματα σε πολιτική συμπόρευση. Επόμενο ήταν να μην υπάρξουν πραγματικά δημοκρατικές διεργασίες και ρεαλιστικές, δημιουργικές και θαρραλέες προτάσεις ενώπιον των συνέδρων, όπως τουλάχιστον αυτές ετέθησαν και μπορούσαν να προκληθούν από το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, που θέλαμε να τεθούν σε δημοκρατικό διάλογο.

Κατόπιν αυτών γεννώνται βάσιμοι προβληματισμοί για το κατά πόσο η προτροπή επί αρκετούς μήνες μετά τις ευρωεκλογές της εφημερίδας «το Χωνί» (που μας προσέφερε φιλόξενο βήμα επανειλημμένα με τον τίτλο «Ενωθείτε, Ρε») μπορεί να υλοποιηθεί.

Διότι όταν αυτά τα νοσηρά φαινόμενα κρίσης της πολιτικής αντιπροσώπευσης εμφανίζονται σε σοβαρούς πολιτικούς σχηματισμούς και πολιτικούς, όπως ο Πάνος Καμμένος και ο Νότης Μαριάς αποδεικνύουν διάφορα: τόσο την αφερεγγυότητά τους ως εκπροσώπων ευρέων συλλογικών σχημάτων, που αδυνατούν να ξεπεράσουν την καταφανή πλέον ιδιοτέλειά τους, όσο και το γεγονός ότι το τάχα αντιπροσωπευτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής ή ευρωκοινοβουλευτικής δήθεν δημοκρατίας τους ΔΕΝ μπορεί να εκφράσει τους σύγχρονους πολίτες και ειδικά την νέα γενιά.

Τελικά αποδεικνύεται ότι κυρίως η «Συσπείρωση για Δημοκρατία και Σεισάχθεια» (που ενδυναμώθηκε στις εκδηλώσεις των ΣΤ’ Κλεισθενίων, Σεπτέμβριο 2014, Θεσσαλονίκη και προβλήθηκε από την εφημερίδα «Το Χωνί» βλ. και ιστοσελίδα: www.s120s.gr) είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική πρόταση για να εκφράσει το σύνθημα «Ενωθείτε Ρε!» της εφημερίδας.

Δυστυχώς, ο Πάνος Καμμένος και το Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποδείχθηκαν φοβικοί και ολίγοι όταν υποκριτικά προσκάλεσαν τα Κινήματα για συμπόρευση μαζί τους. Ετσι απέτυχαν παταγωδώς να συντηρήσουν την συμπόρευση των τεσσάρων, αλλά και να ασχοληθούν με το ζήτημα της εκπροσώπησης της συμμαχίας «Ευρωπαϊκό Αντιμνημονιακό Μέτωπο» από τον εκλεγέντα κοινό εκπρόσωπό μας.

Υπό την έννοια αυτή το Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κρίνεται πλήρως αποτυχημένο και η μόνη ελπίδα τους να διασώσουν τα προσχήματα και ίχνη πολιτικής φερεγγυότητας είναι να αποδεχτούν μαζί με τον κατά τα λοιπά άξιο Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά την πρόταση του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας για διαρκή συνεργασία κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του, όπως άλλωστε συμφωνούν και οι έτεροι εκλογικοί εταίροι «Πυρίκαυστος Ελλάδα» και «Άρμα Πολιτών». Το ελάχιστο που δημοκρατικά ζητάμε είναι πρόσβαση στην πληροφόρηση που του παρέχεται στο Ευρωκοινοβούλιο και να προωθεί ψηφίσματά μας και ιδίως του Ελληνικού Δημοβουλίου Πολιτών (www.dimovoulio.gr) που συμπλήρωσε ήδη τρία χρόνια διαρκούς λειτουργίας στη χώρα μας .

Όπερ μέλλει δείξαι!

Οι πολιτικοί της γενιάς του Πολυτεχνείου δεν εκφράζουν πλέον τους Έλληνες Πολίτες.

Ο Γιώργος Λ. Κόκκας θεωρεί προδωμένους τους Έλληνες από τους πολιτικούς της γενιάς του Πολυτεχνείου και μιλά για το Δημοβούλιο Πολιτών και για την ανάγκη να εκφράζονται και να εφαρμόζονται πολιτικές από τους πολίτες και όχι από τους πολιτικούς.

Δημόσια έκφραση απόψεων Ε.Κ.Α.Δ. σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά από τους «Αν.Ελ.».

anel-eam-logo

 

Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε μια βουλευτική έδρα, αγνοώντας μετά τις εκλογές τους ανθρώπους που δούλεψαν γι αυτήν. Συνεπώς η από κοινού αξιοποίηση της θέσης του Ευρωβουλευτή από τις συνιστώσες του Ευρωπαϊκού Αντιμνημονιακού Μετώπου αποτελεί ηθική , πολιτική και νομική υποχρέωση, που συνάδει με την μέχρι τώρα δημόσια παρουσία του Νότη Μαριά.

«Όποιος ευαγγελίζεται δημοκρατικές αξίες και χρηστότητα οφείλει
να τις αποδεικνύει και να τις υπερασπίζεται με τις πολιτικές πράξεις του !»

*******************************************************

Το «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» συνέπραξε κατά τις τελευταίες Ευρωεκλογές στα πλαίσια του «Ευρωπαϊκού Αντιμνημονιακού Μετώπου» (δηλ. με τα κόμματα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», «Άρμα Πολιτών» και «Πυρίκαυστος Ελλάδα»), με τη συμμετοχή του νόμιμου εκπροσώπου και συντονιστή του, Δικηγόρου Γιώργου Λ. Κόκκα στο Ευρωψηφοδέλτιο. Η σύμπραξη αυτή κατόρθωσε με τις προσπάθειες και το πολιτικό κύρος όλων μας να εκλέξει το Νότη Μαριά ως Ευρωβουλευτή του κοινού σχήματος.

Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Νότη Μαριά από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τη μη συμμετοχή του στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου του κόμματος αυτού (22-23/11/2014), δηλώνουμε τα ακόλουθα:

  1. Συμμεριζόμαστε τις αιτιάσεις του Νότη Μαριά για απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, σε πολύ κρίσιμα ζητήματα κατά την προεκλογική περίοδο.
  2. Η συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου, ο οποίος δεν τήρησε τις έγγραφες συμφωνίες μας, κυρίως για τον τρόπο προβολής, τόσο των θέσεων, όσο και των υποψηφίων, είναι η πηγή της εκλογικής αποτυχίας που καταγράφηκε. Η νοοτροπία αυτή οδήγησε στην προβολή μόνο μιας μονοδιάστατης αντίληψης για τα πολιτικά πράγματα του τόπου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, συνετέλεσε στην ισοπέδωση των μηνυμάτων που θα μπορούσε η κάθε συνιστώσα και σίγουρα το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας να εκφράσει επ΄ωφελεία όλων μας, ακυρώνοντας στην πράξη την δυναμική της δημιουργηθείσας συμμαχίας. Συνεπώς, θεωρούμε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν νομιμοποιείται πλέον να καλεί τα κινήματα των πλατειών και τις κοχλάζουσες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας στο Συνέδριο των «Αν.Ελ.» για πολιτική συμπόρευση. Η παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορά, ως δήθεν ηγέτη ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων αποδεικνύεται ατελέσφορη για τις προθέσεις που εξαγγέλλει και δεν θα ανταποκριθούμε στην πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, εκτός αν γίνει δεκτή η ενωτική πρόταση για την συνδιαχείριση της Ευρωβουλευτικής έδρας από όλες τις συνιστώσες.
  3. Οι αγώνες και τα μηνύματα του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας όντας κρυστάλλινα και διαυγή, εκφράζονται από τη Συσπείρωση για Δημοκρατία και Σεισάχθεια – www.s120s.gr), όπως αναδείχτηκαν στα ΣΤ΄Κλεισθένεια τον Σεπτέμβρη και όχι από τέτοιες ευκαιριακές και προσχηματικές προσκλήσεις.
  4. Ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς θυμίζουμε ότι ουδέποτε εμφανίστηκε κατά την προεκλογική εκστρατεία, ως εκπρόσωπος 5ης συνιστώσας με το όνομα «Αντιμνημονιακοί Πολίτες». Εμφανίζεται όμως, μετά τις Ευρωεκλογές, να αποστασιοποιείται, δικαιολογημένα κατ’ εμάς, από το κόμμα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να θεωρεί ότι εκφράζει μόνο την οντότητα του σχήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες».
  5. Η πολιτική αντιπροσώπευση της Ευρωβουλευτικής έδρας του Νότη Μαριά οφείλει να συμπεριλαμβάνει, και δια αυτής να εκφράζονται, το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων που εργάστηκαν για την επίτευξη της. Κατόπιν αυτών, το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας καλεί το Νότη Μαριά, τους εκπροσώπους των συνιστωσών «Άρμα Πολιτών» και «Πυρίκαυστος Ελλάδα», όσο και τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να συγκροτήσουμε, από κοινού, ένα όργανο αμεσοδημοκρατικής διαχείρισης της πολιτικής έκφρασης του Ευρωβουλευτή του «Ευρωπαϊκού Αντιμνημονιακού Μετώπου»(ΕΑΜ), όπως εμφανίστηκε στις εκλογές, καθορίζοντας τις πολιτικές που θα εκφράζονται στην Ευρωβουλή, όπως και την ένταξη στις ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου, με βάση την πλειοψηφική βούληση των συνιστωσών του ΕΑΜ, γιατί αυτό αντιπροσωπεύει ο Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή.

ekad_full-logo

Δήλωση Γιώργου Λ. Κόκκα, δικηγόρου Α.Π.-ΣτΕ και ΕΡΤ Α.Ε.

ert_no_signal

 

Σχετικά με την διαδικασία επιλογής νέου διοικητικού Συμβουλίου και Προέδρου της ΝΕΡΙΤ Α.Ε.:

Ο δικηγόρος της ΕΡΤ Α.Ε. Γιώργος Κόκκας, που η αίτησή του ακύρωσης των κοινών Υπουργικών Αποφάσεων για την κατάργηση της ΕΡΤ Α.Ε. εκδικάστηκε την 7η Μαρτίου 2014 και δεν εκδόθηκε ακόμη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, κατέθεσε χθες στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου Αίτηση για Διορισμό Προσωρινής Διοίκησης της ΕΡΤ Α.Ε., που χηρεύει από 11/06/2013 χωρίς να έχει ακόμη επίσημα καταργηθεί και εκδικάζεται την 1η/12/2014. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος προτείνεται να είναι ο γνωστός νομικός και συγγραφέας, πρώην Βουλευτής Γιάννης Καρακώστας και το προτεινόμενο διοικητικό συμβούλιο αποτελούν γνωστοί ενεργοί πολίτες που δραστηριοποιούνται σε διάφορες σημαντικές συλλογικότητες της ελληνικής κοινωνίας και προτάθηκε στην ΠΡΟΣΠΕΡΤ να κάνει παρέμβαση στην δίκη αυτή.

Επειδή, προκλήθηκαν διάφορα σχόλια και παρεξηγήσεις σχετικά με την υποψηφιότητα του ιδίου δικηγόρου για Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος της κατά τον ίδιο μη καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. στη διαδικασία που προκήρυξε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., ο ίδιος ΔΗΛΩΝΕΙ, όπως και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ότι η ΕΡΤ δεν καταργήθηκε νόμιμα ή ουσιαστικά. Ειδικότερα διευκρινίζει ότι συμμετείχε στην προκήρυξη που έκανε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. με γραπτή δήλωσή του προς τον πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρο Φορτσάκη, καθώς η υποβολή της υποψηφιότητάς του αποσκοπούσε στην πρόκληση διαλόγου και στην προοπτική, ώστε να αποκατασταθούν όλοι οι άδικα απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ Α.Ε. και το Δίκαιο. Ακόμη, θέλησε να τιμηθεί η άμεση παρέμβαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. για να προκηρύξει τις συγκεκριμένες θέσεις, όταν η Κυβέρνηση συνεχίζοντας τα αντισυνταγματικά της πραξικοπήματα κατάργησε τον τρόπο αντικειμενικού ορισμού μελών του Εποπτικού Συμβουλίου με τροπολογία, που κατέθεσε σε άσχετο νομοσχέδιο στα μέσα Αυγούστου διαλύοντας κάθε επίφαση δήθεν αποκοπής του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού από την Κυβερνητική εξουσία.

Βέβαια, η έκφραση εκτίμησης στην αντίδραση αυτή του κ. Φορτσάκη δεν εκτιμήθηκε δίκαια από αυτόν, αν και Καθηγητής του Δικαίου. Η αίτηση προς το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, που κοινοποιήθηκε στην ΝΕΡΙΤ Α.Ε. πριν τη Συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου και στον ίδιο τον κ. Φορτσάκη με δικαστικό επιμελητή, καταγράφει σαφώς ότι δεν είναι νομικά θεμιτό να διορίζεται νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη ΝΕΡΙΤ Α.Ε., προτού αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας για το αν καταργήθηκε νόμιμα η ΕΡΤ Α.Ε. Οι αρμόδιοι εκώφευσαν, συντηρώντας την αδιαλλαξία και την προφανή έλλειψη σεβασμού στις δημοκρατικές αρχές, όπως άλλωστε παρατηρείται και σε ανάλογες φορτσάτες ενέργειες του κ. Φορτσάκη στην περίπτωση της ασκήσεως των καθηκόντων του ως Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθήνας.

Λυπούμαστε για αυτές τις παράνομες συμπεριφορές και καλούμε τους Έλληνες να στηρίξουν την προσπάθεια για επαναλειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε. και τη μετεξέλιξή της σε Σ.Ε.Ρ.Τ.Α.Δ.Ε. (Σύγχρονη Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Αναπτυξιακή Διαδικτυακών Εφαρμογών), όπως αναφέρεται στο σχετικό νομοσχέδιο που ψήφισε το Δημοβούλιο Πολιών και κατατέθηκε στην Βουλή των Ελλήνων επίσημα πριν από την δημιουργία της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. και που η προτεινόμενη νέα διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να δημιουργήσει.

Για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις της αίτησης για διορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα : www.s120s.gr