Η νέα Δημόσια Τηλεόραση της ΕΡΤ είναι το ξεχωριστό μέσο τηλεοπτικού Ελληνικού Πολιτισμού.

Απόσπασμα από την εκπομπή της 16/02/2015 “Η φωνή του Πολίτη” του KONTRA CHANNEL με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Διαβάτη.

Ο Δικηγόρος Γιώργος Λ. Κόκκας εξηγεί γιατί πρέπει όλοι οι Πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια για την επανέναρξη της ΕΡΤ ως αυτοδιαχειριζόμενης Δημόσιας Τηλεόρασης και τηλεοπτικού μέσου του Ελληνικού Πολιτισμού.

Επιτέλους η ΕΡΤ ξανά δημόσια τηλεόραση στην πράξη!

ert-reopened

Κατατέθηκε σήμερα 12/02/2015 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η με αριθμό ΓΑΚ17410-1903-2015 ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ, από τον Δικηγόρο Γιώργο Λ. Κόκκα ο οποίος πριν 3 χρόνια ακριβώς είχε βάλει τις φωνές μέσα στη Βουλή των Ελλήνων ενάντια στον τότε Πρωθυπουργό Παπαδήμο και στην προδοτική του Κυβέρνηση (http://www.dimopolis.gr/?p=641), η οποία συζητείται αύριο 13/02/2015 στις 11:00 στο κτήριο 5 των Δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων ζητώντας:

Να παραχωρηθούν προς άσκηση των λειτουργικών Καθηκόντων του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου γραφεία της πρώην και νυν αδρανοποιημένης Ε.Ρ.Τ Α.Ε για τουλάχιστον τρίμηνη διάρκεια και μέχρι την εγκατάσταση της οριστικής διοίκησης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. εντός του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αθήνα και της ΕΤ 3 στη Θεσσαλονίκη.

Να διαταχθεί η μη πραγματική και νομική μεταβολή κάθε περιουσιακού στοιχείου της ΕΡΤ Α.Ε. με εποπτεία του Διοικητικού Συμβουλίου σε όλες τις δραστηριότητες σχετικά με τη λειτουργία δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού Οργανισμού που ασκούν α) Το Ελληνικό Δημόσιο νόμιμα εκπροσωπούμενο από τον Υπουργό Οικονομικών, β) η τριμελής επιτροπή, «ειδικής διαχείρισης» και γ) Η «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ Τηλεόραση – ΝΕΡΙΤ Α.Ε.» όπως νόμιμα εκπροσωπείται και του μέλους αυτής Αφροδίτης Γουγά, που είναι εγκατεστημένη στο Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής.

Να παραδοθούν πλήρεις αναλυτικοί λογαριασμοί για το χρονικό διάστημα από 11/06/2013 έως 02/02/2015 που να καταγράφουν με πλήρη αιτιολογία κάθε πραγματική και νομική μεταβολή που συντελέστηκε στα περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ Α.Ε, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή κατόπιν σχετικών υποδείξεων.

Να χορηγηθούν πλήρεις κατάλογοι όλων των απασχολουμένων με κάθε μορφή εργασίας ή έργου, που απασχολούνται στη ΝΕΡΙΤ Α.Ε. και οι δαπάνες μισθοδοσίας ή ασφαλιστικών εισφορών ή μετακίνησης ή οποιουδήποτε άλλου εξόδου τους καθώς και αποδεικτικά κάθε άλλης δαπάνης λειτουργίας, που επιβαρύνουν τον ειδικό λογαριασμό διαχείρισης Ενεργητικού και Παθητικού της ΕΡΤ Α.Ε ώστε να ασκηθούν έγκαιρα και εμπρόθεσμα τα νόμιμα δικαιώματα της ΕΡΤ Α.Ε. και του υπευθύνου προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου.

Να γίνει πλήρης επίδειξη των εγγράφων και χορήγηση επίσημων φωτοαντιγράφων, όλων των εντολών που δόθηκαν από 11-6-13 μέχρι σήμερα σε δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, λογιστές – οικονομικούς συμβούλους, ραδιοτηλεοπτικούς παραγωγούς και κάθε είδος συμβούλους ειδικών θέσεων που χρησιμοποιήθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο από το Ελληνικό Δημόσιο και από την τριμελή επιτροπή, «ειδικής διαχείρισης ή με εντολές των διαχειριστών κκ. Γκίκα Μάναλη και Αφροδίτης Γουγά καθώς και των ποσών των αμοιβών που δαπανήθηκαν, ιδίως εις βάρος της περιουσίας της ΕΡΤ Α.Ε., καθώς και των νόμιμων παραστατικών είσπραξης των αμοιβών τους των γραπτών εργασιών ή δικογράφων, που αυτοί εκτέλεσαν από 12/6/2013 έως την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου.

Διαβάστε την πλήρη Αίτηση πατώντας ΕΔΩ!

aitisi-prosorinis-diatagis-120215

Στρατηγικά εκτοπισμένοι πληθυσμοί.

lathrometanastes

Το μέτωπο των «λαθρομεταναστών» ή «οικονομικών μεταναστών» είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα για το οποίο υπάρχει τρόπος να αναστρέψουμε την εγκληματική πολιτική των δουλεμπόρων. Αρχίζοντας από το όνομα, μιλούμε για «στρατηγικά εκτοπισμένους πληθυσμούς».

Οι σύγχρονοι γεωπολιτικοί δουλέμποροι κάνουν ακριβώς το ίδιο που έκαναν οι Τούρκοι και οι Ναζί σε πληθυσμούς κατακτημένων χωρών και ο Στάλιν σε πληθυσμούς της Σοβιετικής Ένωσης ακόμη και σε Πόντιους, Αρμένιους κλπ.

Τότε τουλάχιστον οι εκτοπισμένοι δεν πλήρωναν τα έξοδα του εκτοπισμού τους, αλλά σήμερα οι συμμορίες του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος χρεώνουν το κάθε εκτοπισμένο θύμα τους με αρκετές χιλιάδες δολάρια. Και τους εκτοπίζουν στην Ελλάδα κυρίως μέσω πολέμων, ταραχών, πείνας κλπ στις χώρες τους, μετακινώντας τους όπως τα «Καραβάνια Γκουλάγκ» ή «Στόλοι Γκουλάγκ» του Στάλιν και όχι μόνο. Καταστρέφουν χώρες για να δημιουργήσουν βίαιες συνθήκες επιβίωσης, να εκτοπίσουν ανθρώπους από εκεί και να καταστρέψουν τις χώρες-στόχους όπως την Ελλάδα. Οι στρατηγικά εκτοπισμένοι πληθυσμοί στην Ελλάδα αποτελούν βασική εφεδρεία για τις συμμορίες δουλεμπόρων και οικονομικών εγκληματιών, ώστε (μεταξύ άλλων) να διαμορφωθούν ως ομάδες κρούσης κατά των Ελλήνων όταν ξεσηκωθούμε εναντίον της τυραννίας που έχει εκτοξευθεί κατά της χώρας μας από τους δυτικούς «συμμάχους».

Αυτός είναι πολύ πιο πέρα από απλός ρατσισμός. Είναι οντολογικός ρατσισμός των δουλεμπόρων και των αυτοαποκαλούμενων «αντιρατσιστών» εναντίον αυτών των εκτοπισμένων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν ως αναλώσιμο «κρέας» και όχι ως ανθρώπινα όντα, με απώτερο σκοπό να τους φανατίσουν σε βαθμό που να γίνουν μηχανές επιβολής σε οτιδήποτε τους πουν. Και φυσικά, κερδίζουν εκατομμύρια από την διακίνηση αυτών των ανθρώπων. Μόνο η τουρκική JITEM, Υπηρεσία Ασφαλείας της Αστυνομίας, έχει κερδίσει 15 δις ευρώ από τον μαζικό εκτοπισμό Ασιατών και Βορειοαφρικανών στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας.

Αυτό το όπλο των συμμοριών μπορούμε να το τρέψουμε εναντίον τους. Εκτός από το αυτονόητο δηλαδή την δίωξη όσων έχουν κάνει ποινικά αδικήματα, την προώθηση των υπολοίπων πίσω στις χώρες από όπου ήρθαν, θα τους παρέχουμε εκπαίδευση και επιμόρφωση για το τί τους έχουν κάνει, ποιοί τους το έχουν κάνει και πώς τους χρησιμοποιούν. Αυτό σε συνδυασμό με μόρφωση στις ελληνικές αξίες και ιδανικά και σε βασικές τέχνες και επιδεξιότητες για να μπορούν να ζήσουν στις χώρες τους και να χτίσουν ανθρώπινες κοινωνίες και ανθεκτικές σε εξωτερικές συμμορίες.

Τα όπλα των συμμοριών θα τα μεταστρέψουμε κατά των συμμοριών μέσα στο διαχρονικό ελληνικό πνεύμα ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Αυτός είναι ο πραγματικός Αντιρατσισμός και όχι αυτά που βγάζουν οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» (που πλουτίζουν από το χρήμα διατήρησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα), οι οποίοι ουσιαστικά λειτουργούν υπέρ των δουλεμπορικών συμμοριών διατηρώντας τους εκτοπισμένους πληθυσμούς υπό τον έλεγχό τους. Οι αυτοαποκαλούμενοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» προσπαθούν να παγιώσουν και εγκαταστήσουν την ισχύ των δουλεμπόρων μέσω μόνιμης παραμονής των στρατηγικά εκτοπισμένων πληθυσμών στην Ελλάδα. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ρατσιστές που καταστρέφουν τους εκτοπισμένους, τις οικογένειές τους και τις χώρες τους. Και διατηρούν θεσμικά εκτρώματα στην Ε.Ε. όπως τη Συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ».

Η παροχή ιθαγένειας στα παιδιά των στρατηγικά εκτοπισμένων πληθυσμών χειροτερεύει την κατάσταση, διότι ενισχύει τα δουλεμπορικά δίκτυα να στέλνουν εκτοπισμένους. Οι γονείς έχουν την απόλυτη ευθύνη για τα παιδιά τους και γνωρίζουν φυσικά ότι όταν έρχονται παράνομα και παραμένουν παράνομα, τα παιδιά τους θα γεννηθούν σε καθεστώς παρανομίας και αυτό είναι ευθύνη των γονέων και όχι της Ελλάδας. Η ευθύνη των γονέων πρέπει να υπάρξει ως θεμέλιο της εξέτασης για πολιτική σχετικά με τα παιδιά των εκτοπισμένων λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και δεν έφυγαν από τη χώρα. Η επιστροφή στις χώρες από όπου ήρθαν, να είναι προϋπόθεση για τη λήψη παροχών ή αναγνώρισης. Επίσης οι γονείς των παιδιών να έχουν δώσει αναλυτικές πληροφορίες για το οργανωμένο έγκλημα των δουλεμπορικών δικτύων που τους εκτόπισαν στην Ελλάδα, διότι είναι αδιανόητο και προκλητικά παράνομο να δίνεις τέτοια εξαιρετική παροχή (ιθαγένεια παιδιών) σε άτομα που, με την μη συνεργασία τους, διατηρούν διεθνή δουλεμπορικά δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος τα οποία εκτός των άλλων, στηρίζουν και το τουρκικό βαθύ κράτος και παρακράτος. Η παροχή ιθαγένειας στα παιδιά να συνδεθεί ως παροχή ευνοϊκής μεταχείρισης για υποστήριξη της Δικαιοσύνης κατά των δουλεμπόρων και των δικτύων τους. Να γίνει επίσης αναλυτικός έλεγχος για πιθανή παράνομη ή ανθελληνική δράση των γονέων.

Για να εφαρμόσουμε όμως το «τα όπλα των δουλεμπόρων τα χρησιμοποιούμε εναντίον τους», τα παιδιά που θα λάβουν ιθαγένεια και είναι σε οικογένειες που επιστρέφουν στις χώρες από όπου ήρθαν, ουσιαστικά θα αποτελούν ελληνική μειονότητα σε εκείνες τις χώρες. Σε συνδυασμό με την ελληνική μόρφωση και την κατάρτιση σε βασικές τέχνες και επιδεξιότητες, αυτοί θα μπορούν να παίξουν τον καθοριστικό ρόλο στις πατρίδες τους για να χτίσουν ανθρώπινες κοινωνίες ελευθερίας και προόδου. Δηλαδή από ξεριζωμένα θύματα των δουλεμπόρων, η ελληνική κοινωνία θα μπορεί να τους κάνει «Έλληνες κατ’ απονομή» για να φέρουν ζωή και ελευθερία στις πατρίδες τους. Αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τη δημιουργία ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (μέχρι και τμημάτων σε Πανεπιστήμια), ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών (υπό τον συντονισμό της ΕΡΤ που θα ανασυσταθεί) όπου θα εργάζονται τουλάχιστον κάποιοι από τους «Έλληνες κατ’ απονομή». Με αυτό τον τρόπο θα διατηρηθεί και θα αναπτυχθεί η πολιτιστική, κοινωνική και εργασιακή παροχή της Ελλάδας στα παιδιά των εκτοπισμένων ανθρώπων που βοήθησαν τη Δικαιοσύνη να εξουδετερώσει τα δουλεμπορικά δίκτυα. Φυσικά, τα παιδιά θα μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα όπως κάθε Έλληνας χωρίς βίζα κλπ. Θα υλοποιηθεί το ελληνικό, ορθόδοξο «Εκεί που σπέρνει ο διάβολος, θερίζει ο Θεός».

Όλα αυτά μπορούν να χρηματοδοτηθούν, στον μεγαλύτερο βαθμό, από τις κατασχέσεις περιουσιών όλων όσων εμπλέκονται σε αυτά τα δουλεμπορικά δίκτυα. Παράλληλα με τα παιδιά εκτοπισμένων μεταναστών που έλαβαν την παροχή «Έλληνες κατ’ απονομή» θα πρέπει να γίνει το αντίστροφο σε Έλληνες που συνεργάστηκαν και βοήθησαν τα δουλεμπορικά δίκτυα με οποιονδήποτε τρόπο, μέσω της αφαίρεσης της ελληνικής υπηκοότητας και της ιδιότητας του «Έλληνα». Είναι ευρύτατα διαδεδομένη θέση στην ελληνική κοινωνία ιδίως μετά από την εποχή των Μνημονίων ότι πράξεις όπως η δουλεμπορία, συμμετοχή στην κατάλυση εθνικής κυριαρχίας από τα συμφέροντα γύρω από την Τρόικα, κλπ «δεν μπορεί να γίνονται από Έλληνες». Η αφαίρεση της ιδιότητας του «Έλληνα» από τους συνεργάτες των δουλεμπορικών δικτύων που εκτόπισαν εκατομμύρια ανθρώπους στην Ελλάδα ως αποθηκευμένα εργαλεία κατά των Ελλήνων, θα είναι και πολιτικό μήνυμα ότι δεν θα γίνεται ανεκτή πια η εμπλοκή με δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος. Θα αποκαλυφθούν επίσης οι άνθρωποι των δουλεμπορικών δικτύων διότι θα αντιδράσουν κατά αυτού του πλάνου για τους στρατηγικά εκτοπισμένους πληθυσμούς.

Ξαναζεί η ΕΡΤ και τελειώνει η ΝΕΡΙΤ.

ert-eisodos

Η προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου πριν από λίγες μέρες, με την οποία σχημάτισε προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΡΤ Α.Ε. και αποφάσισε την «μη μεταβολή της νομικής και πραγματικής κατάστασης της Α.Ε. με ευθύνη του προτεινομένου Δ.Σ.»

Είναι το πρώτο γεγονός πολύ μεγάλης σημασίας μετά από την πτώση του Σαμαροβενιζελοκουβέλικου καθεστώτος. Είναι γεγονός. Αναγνωρίζεται επίσημα από τη Δικαιοσύνη ότι η ΕΡΤ υπάρχει (άρα χρειάζεται Διοικητικό Συμβούλιο) και ανοίγει το έδαφος για τη ΝΕΡΙΤ διότι υπάρχει πάνω … στην κατάργηση της ΕΡΤ!!!

Ο δικηγόρος Γιώργος Κόκκας που πέτυχε την έκδοση της προσωρινής διαταγής είχε αντίδικό του την ειδική διαχειρίστρια της ΕΡΤ ΑΕ, Αφροδίτη Γουγά. Αξίζει να δούμε τι έγραφαν στις 15/2/2014 οι Τυπολογίες σχετικά με την Αφροδίτη Γουγά:
«Η δικηγόρος Αφροδίτη Γουγά διορίστηκε, με απόφαση των Παντελή Καψή και του Γιάννη Στουρνάρα, νέος ειδικός διαχειριστής της ΕΡΤ ΑΕ, στη θέση του Γκίκα Μάναλη. Η δικηγόρος, που έχει μεγάλη εμπειρία στα θέματα της ραδιοτηλεόρασης και του ΕΣΡ, εργαζόταν από τις 27 Αυγούστου ως ειδικός συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του Παντελή Καψή. Ικανή δικηγόρος, στο παρελθόν έχει συνεργαστεί για συγκεκριμένα ζητήματα με τον όμιλο Σκάι, γεγονός που εγείρει ζήτημα αν υπάρχει ζήτημα ασυμβιβάστου καθώς πολλά στελέχη του Φαλήτου, εργάστηκαν στην ΕΡΤ σε διάφορες θέσεις, σε διάφορα τμήματα της διοίκησης και της παραγωγής. Η επιλογή αυτή του Παντελή Καψή, εκθέτει την κυβέρνηση και εμπλέκει τον όμιλο ΣΚΑΪ, χωρίς λόγο».

Δηλαδή ο Καψής από το κανάλι του Μπόμπολα είχε στο γραφείο του δικηγορίνα που υπεράσπιζε τα μιντιακά συμφέροντα του Αλαφούζου και την έβαλε να διαχειρίζεται την περιουσία και καθετί άλλο της ΕΡΤ; Ρε Τσίπρα, Καμμένε, τέτοιοι άνθρωποι δεν έπρεπε να ξηλωθούν άντε μέχρι τέλους Ιανουαρίου, αν όχι από τις πρώτες ώρες μετά από τις εκλογές;

Τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στους ΑΝ.ΕΛ. έχουν τώρα μία θαυμάσια ευκαιρία να λύσουν σωστά το θέμα της ΕΡΤ και να πετούν στα σκουπίδια κάθε πίεση κυρίως από τους παλιούς κομματικούς μνημονιακούς συνδικαλήσταρχους που υπηρετούσαν κανονικότατα την Τρόικα (και ουσιαστικά ήταν ΠΑΣΟΚοΔΗΜΑΡίτες). Αρκεί η κυβέρνηση να καλύψει πολιτικά και θεσμικά το προσωρινό ΔΣ που όρισε η Δικαιοσύνη και να μην δυναμιτίσει το έργο του.

Τα μέλη του προσωρινού ΔΣ της ΕΡΤ ΑΕ είναι ο Ιωάννης Καρακώστας (πρώην βουλευτής ΔΙΚΚΙ), στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Χαράλαμπος Κουρής μουσικός, Ιωάννης Διαβάτης δημοσιογράφος, Όθων Ιακωβίδης επιχειρηματίας, Ιωάννης Μανώλης εκπαιδευτικό, Γιώργος Αναστασάκος επιχειρηματίας, Ανατολή Ιωακειμίδου οικονομολόγος και Παναγιώτης Πολιτόπουλος πολιτικός επιστήμονας.

Ο κ. Κόκκας, κατ’ εντολή του προσωρινού προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ κ. Καρακώστα, ήδη ζήτησε από την ειδική διαχειρίστρια «να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν έκθεση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας (ΕΡΤ Α.Ε.) μέχρι σήμερα και των υλικών και έμψυχου δυναμικού που διαθέτει με επιβάρυνση των εναπομενόντων κονδυλίων της ΕΡΤ στην ΝΕΡΙΤ Α.Ε. ή σε τρίτους». Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδοθεί κάτι και αναμένεται το προσωρινό ΔΣ να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου αν διαπιστωθούν παραβάσεις.

Και για να μην ξεχνιόμαστε κ. Βαρουφάκη, Υπουργέ μας. Η αλαφουζιάρα Γενική Διαχειρίστρια είναι υφιστάμενή σας. Γιατί την κρατάτε ακόμη; Τώρα υπάρχει ΔΣ για την ΕΡΤ με την ασφάλεια και αξιοπιστία της Δικαιοσύνης. Γιατί να μην αναλάβει όλα στην ΕΡΤ και στη ΝΕΡΙΤ; Για να τελειώσει ελεγχόμενα το πειρατικό μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ όπως σωστά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ. χαρακτηρίζατε πριν από τις εκλογές.

Άρθρο της 06/02/2015 από το Ηellasforce

Επιτέλους ξανανοίγει η ΕΡΤ!

ert-reopen

Με ενέργειες του Δικηγόρου της ΕΡΤ Α.Ε., Γιώργου Λ. Κόκκα, εκδόθηκε σήμερα στο ακροατήριο του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, προσωρινή διαταγή για τη μεταβολή της νομικής και πραγματικής κατάστασης της ΕΡΤ Α.Ε. με ευθύνη του προτεινόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, που αποτελείται από τα Μέλη του Δημοβουλίου Πολιτών υπό την προεδρεία του γνωστού Νομικού και πρώην βουλευτή του ΔΗ.Κ.ΚΙ Ιωάννη Καρακώστα-συγγραφέα και μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι Δημοβουλευτές:

Από την Αθήνα
Χάρης Κουρής, Μουσικός – Μαθηματικός
Γιάννης Διαβάτης, Δημοσιογράφος
ΠαναγιώτηςΠολιτόπουλος, Πολιτικός Επιστήμονας
Γιώργος Αναγνωστάκος, Επιχειρηματίας

Από τη Θεσσαλονίκη
Όθων Ιακωβίδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Από τη Βέροια
Ανατολή Ιωακειμίδου, Οικονομολόγος

Από την Πιερία
Ιωάννης Μανώλης (Αλκαίος), Εκπαιδευτικός και Εικαστικός Καλλιτέχνης.

ert-praktika-synedriasis-eirinodikeiou-xalandriou-020215

Διαβάστε τα πλήρη πρακτικά της Συνεδρίασης πατώντας ΕΔΩ!

Τα ζητούμενα της Αίτησης που κατατέθηκε για ορισμό της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΡΤ Α.Ε. σχετίζονται με τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ Α.Ε. και τις προτάσεις τους για Αμεσοδημοκρατική Διαχείριση, λαμβάνοντας υπόψη και το Σχέδιο Νόμου το οποίο κατέθεσε στη Βουλή το Δημοβούλιο Πολιτών πριν από τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

efsyn-prosorini-dioikisi-ert-020215