Όλα θα εξαρτηθούν από τη σύγκρουση του ελληνισμού με την παγκόσμια ελίτ.

ellinismos-vs-elite

Φίλοι μας, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κάθε τι που υφιστάμεθα ως άτομα, προέρχεται από την πολιτική βούληση των πολιτικών μας, που μέσα από τους θεσμούς του πολιτικού συστήματος, μετατρέπεται σε νόμους και στη συνέχεια εκτελείται με όργανο την κρατική βία (δικαιοσύνη, αστυνομία, δημόσια διοίκηση). Αυτό είναι όλο το παιχνίδι.

Το κρίσιμο ζήτημα όμως είναι, το ποιος προκαλεί, κατευθύνει και ελέγχει την όποια πολιτική βούληση; Οι δισεκατομμυριούχοι και πολυεκατομμυριούχοι ολιγάρχες ή εμείς οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες;

Επειδή η απάντηση είναι αυτονόητη, εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς οι Έλληνες, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, είναι να αλλάξουμε τους αντιπροσωπευτικούς πολιτικούς θεσμούς, ώστε να πάρουμε εμείς στα χέρια μας τη δυνατότητα πρόκλησης και κατεύθυνσης της πολιτικής βούλησης στη χώρα μας.

Αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Στην πραγματικότητα θα είναι μια τεράστια σύγκρουση παγκόσμιας εμβέλειας του ελληνισμού με τον παλιό κόσμο και ειδικά με την παγκόσμια ελίτ, που δεν θέλει ούτε να ακούσει για τέτοιες εξελίξεις στα πολιτικά συστήματα, τα οποία τώρα ελέγχει απόλυτα. Όπως φυσικά ελέγχει απόλυτα και το δικό μας.

Ποιος όμως από εμάς θεωρεί ότι είναι έτοιμος γι’ αυτό;;; Ποιος πιστεύει ότι είναι έτοιμος να γράψει τη νέα ιστορία του ελληνισμού;;;

Άρθρο του Πέτρου Χασάπη
Πηγή: greeknation.blogspot.gr