ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ για τη σημερινή Εξέγερση!

apergia-040216

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ στην ΚΡΙΣΗ: Νέο Σύνταγμα με Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

Η τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το Ελληνικό Κράτος μπορεί πλέον να ξεπεραστεί μόνο με:

  • Ριζική εξάλειψη των εγκληματικών κομματικών θεσμών διαφθοράς.
  • Ολοκληρωτική απαλλαγή από το απεχθές και παράνομο «χρέος».
  • Εξασφάλιση εθνικής εδαφικής ακεραιότητας και τοπικής αυτοδιαχειριζόμενης ανάπτυξης με αλληλέγγυα Κοινωνική Οικονομία.
  • Ανάδειξη του διεθνούς ελληνικού – φιλελληνικού απελευθερωτικού δυναμικού και οικουμενική επέκταση του Ελληνισμού με απαντήσεις στην Παγκοσμιοποίηση.

s120s www.s120s.gr

Το ποσοστό του 62% περίπου που έλαβε το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα και το οποίο με βάση το είδος των ερωτημάτων που ετέθησαν στον Ελληνικό Λαό για τα προταθέντα από τους ξένους θεσμούς μέτρα ορθά ερμηνεύεται ως: ΟΧΙ στην ξένη εξάρτηση και στον έλεγχο της Ελλάδας από ξένους παράγοντες.

Το γεγονός ότι αυτό το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού δεν εκφράστηκε ακόμη πολιτικά οφείλεται στο ότι η κυβερνητική νομενκλατούρα κινήθηκε αστραπιαία, με την μεθόδευση των άχρηστων εκλογών, αφού μόλις πριν από οκτώ μήνες είχε λάβει άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά μην αφήνοντας καλοκαιριάτικα χρόνο για αυτοοργάνωση του Λαού κατάφερε παράνομα και αντισυνταγματικά να πράξει ακριβώς αντίθετα από την θέληση του λαού.

Σήμερα 4 Φλεβάρη 2016, που παραλύει αντιστεκόμενη ολόκληρη η Ελλάδα, με πρωτοπόρα την Αγροτιά και τους ελεύθερους επαγγελματίες της χώρας μας, οι οποίοι συμπαρασύρουν ολόκληρη την υγιή Ελληνική Κοινωνία ενάντια στις νέες απάνθρωπες επιταγές του Διεθνούς παράγοντα, που λειτουργούν αντικειμενικά εις βάρος των πραγματικών Ελληνικών συμφερόντων δημιουργούνται οι συνθήκες για έμπρακτη πολιτική έκφραση του ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος 2015 από το Ελληνικό Αντιμνημονιακό Μέτωπο του 62%, Αυτή ακριβώς ήταν και η επίσημα κατατεθείσα αρμοδίως από το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας προεκλογική του πρόταση για να συνασπιστεί στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη 2015 το μέγιστο δυνατό φάσμα κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, ονοματίζοντας ρητά την ΛΑΕ, το ΕΠΑΜ και τους αποσχισθέντες από τη Συμμαχία των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως αναγκαίους συμμάχους για να σαρωθεί το υποδουλωμένο στους ξένους ντόπιο πολιτικό σύστημα, αλλά δεν εισακούστηκε τότε .

Ταυτόχρονα σήμερα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας υπό τον νέο του αρχηγό, που αναδύει τον κληρονομικό παλαιοκομματισμό διεκδικεί να εκφράσει το 38% του ΝΑΙ (δηλαδή κινείται με ψυχολογία κοινωνικής μειοψηφίας, που όμως πονηρά προσπαθεί να καταστεί έτσι πλειοψηφικό κόμμα για να επωφεληθεί των δώρων του εκλογικού νόμου και να μας καταδυναστεύσει ξανά ) όπως παρουσιάστηκε σε συνέντευξη του ανθύπατου Βρούτση που λέει δημόσια ότι η ΝΔ του Μητσοτάκη τώρα εκφράζει το ΝΑΙ του δημοψηφίσματος και όποιος εκφράζεται από αυτό να πάει στη ΝΔ. Η δήλωση που έκανε ο Βρούτσης στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 15 Ιανουαρίου 2016 είναι: «…Και τώρα λάμπει σαν ελπίδα, αληθινή ελπίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ για όλο αυτό το κίνημα το οποίο εκφράστηκε με το ΝΑΙ στο περίφημο δημοψήφισμα, το οποίο είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να καλύψουμε χωρίς να εκβιάσουμε κανένα άλλο κόμμα. Αλλά στον δημόσιο διάλογο και πολιτική τα πάντα είναι ανοικτά, όποιος πιστεύει ότι ένα κόμμα τον εκφράζει καλύτερα, είναι καλοδεχούμενος σαν να αποδέχεται και τις αρχές και τις αξίες του».

Όμως τα εξτρεμιστικά δείγματα κρατικής και κάθε κομματικής αυθαιρεσίας, κατά συρροή τουλάχιστον κατά την τελευταία εξαετία των μνημονίων και διαρκούς παραβίασης του Συντάγματος και ουσιαστικής ανατροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος, συνηγορούν στο ότι χρειάζεται μία ολική και ριζική ανατροπή του κομματοκρατικού καθεστώτος παρανομίας και εγκλήματος που έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα και μάλιστα με ταχύτατο ρυθμό και απροκάλυπτα μετά από την καθυπόταξη των Ελλήνων, αρχικά στα συμφέροντα της Τρόικα και ήδη των «Θεσμών» με τη μορφή «Κουαρτέτου», που ποδηγετούν σήμερα την δήθεν Κυβέρνηση «ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΑνΕλ».

Δυστυχώς πρέπει να παραδεχτούμε ότι το Κομματοκρατικό Καθεστώς της δήθεν αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, που επιτρέπει σε δήθεν εκλεγμένους από εμάς πολιτικούς ρέποντες μόνιμα στη διαφθορά, ακόμη και αν ξεκινούν αρχικά με αγαθές προθέσεις, δεν διορθώνεται ούτε θεραπεύεται εντός των πλαισίων του πολιτικού μας Συστήματος. Είναι καθεστώς εκτέλεσης των Ελλήνων με πλήθος μεθόδων. Μόνο ο αφανισμός αυτού του σάπιου πολιτικού Καθεστώτος και η πολιτική εξόντωση των εκτελεστών μας, όπως συνέβη με τους χουντικούς στη δήθεν Μεταπολίτευση του 1974 αποτελεί λύση.

Η πρακτική εφαρμογή αυτών των αναγκαίων και επιθυμητών εξελίξεων μπορεί να γίνει μόνιμα και αποτελεσματικά μόνο με σύσταση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για να επεξεργαστεί και εκπονήσει Νέο Σύνταγμα, αφού αποδείχτηκε κατά τα 41 χρόνια της δήθεν Μεταπολίτευσης ότι δεν αρκεί μόνο να αναθεωρηθεί το υπάρχον Σύνταγμα, που έχει παραβιαστεί κατά συρροή και εμπεριέχει μη αναθεωρητέες διατάξεις που αναιρούν τη δυνατότητα πραγματικής ανάπτυξης της Πατρίδας μας στην αναγκαία αμεσοδημοκρατική κατεύθυνση. Η Ελλάδα χρειάζεται νέο Σύνταγμα και νέα κρατική δομή αποκεντρωμένης Περιφερειακής Άμεσης Δημοκρατίας για να εξουδετερώσει για πάντα την καταστροφή που της επέφεραν οι εχθροί του Ελληνισμού.

Το πολίτευμα/καθεστώς της Βασιλευομένης Δημοκρατίας έληξε επίσημα τον Δεκέμβριο 1974 με το Δημοψήφισμα που επέλεξε Αβασίλευτη Δημοκρατία με ποσοστό 69%, δηλαδή πολύ κοντά στο 62% του ΟΧΙ το 2015.

Η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία διαδέχθηκε την Βασιλευομένη Δημοκρατία και πλέον απαξιώθηκε καθολικά στην εκτίμηση του Ελληνικού Λαού, αφού οι δήθεν αντιπρόσωποι που εκλέγαμε για τέσσερις δεκαετίες μας οδήγησαν απευθείας στον εξανδραποδισμό του Λαού μας και στην υποδούλωση της χώρας μας στους ξένους δανειστές, που κυβερνούν αυτόν τον τόπο με οικονομική βία ενάντια σε κάθε Συνταγματική πρόβλεψη διακυβέρνησης του άμοιρου τόπου μας. Συνεπώς το Δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015 αποτελεί το ανάλογο Μεταπολιτευτικό θεσμικό εργαλείο του Ελληνικού Λαού, που σε συνάρτηση με τις θεμελιώδεις (αμεσοδημοκρατικές) Συνταγματικές προβλέψεις για το «Θεμέλιο του Πολιτεύματος», που είναι η Λαϊκή Κυριαρχία και ότι «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό και ασκούνται υπέρ αυτού και του Έθνους» καθιστούν επίκαιρη και την ακροτελεύτια διάταξη του άρθρου 120 του ισχύοντος Ελληνικού Συντάγματος, που μας υποχρεώνει να το υπερασπίσουμε με κάθε μέσο. Και κάθε μέσο αποτελεί και η σημερινή καθολική παράλυση του Ολιγαρχικού Καθεστώτος της Έμμεσης δήθεν Δημοκρατίας τους που πρέπει να απαιτήσει την Εφαρμογή του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος 2015 εντός και εκτός Ελλάδας και την αντικατάσταση ΟΛΩΝ των διεθνών δεσμεύσεων και Μνημονίων που υπέγραψε η δήθεν «Ελληνική Δημοκρατία» με την ανακήρυξη μιας νέας κρατικής υπόστασης στο Ελληνικό έδαφος, της «Ελληνικής Συμπολιτείας», αποδεσμευμένης από κάθε άδικη υποχρέωση του Ελληνικού Λαού προς τους ξένους δανειστές. Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα , όπως αποδεικνύουν οι λίστες ( που μας πλασάρουν συστηματικά η κ. Λαγκάρντ , ο Γερμανός Κυβερνήτης Κρατιδίου και άλλοι) με τις Τραπεζικές καταθέσεις λαμογιών/ Ανθυποελλήνων από ποιους μπορούν μα απαιτήσουν τις επονείδιστες υποχρεώσεις, που σε καμιά περίπτωση δεν οφείλει να ξεπληρώσει ο υπόλοιπος Ελληνικός Λαός, που δικαιολογημένα εξεγείρεται και σήμερα επαναστατεί!

Ήδη σήμερα έχει συγκροτηθεί 11μελής Επιτροπή για Συντακτική Εθνοσυνέλευση, που ορίστηκε να συγκροτηθεί σε Σώμα 500 Ελληνίδων και Ελλήνων την 7η Μαΐου 2016 ( αμέσως μετά την Πρωτομαγιά/Ανάσταση, που θα ξεκινήσουν κατά τόπους εργασίες μας ) από Επιστημονικές και Εθελοντικές Οργανώσεις, από Κοινότητες Αποδήμων και από Τοπικά Δημοβούλια των Νομών της χώρας μας και από κληρωτούς διακεκριμένους για τη δράση τους ενάντια στους κατακτητές Πολίτες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώνουν την επιθυμία τους για συμμετοχή στην ηλ. Διεύθυνση : ekad@dimopolis.gr και στο τηλ. 2103632000.